Cine suntem

SC AVULON PRESS INVEST SRL

EDITURA AVULON

Chinari, Principală nr 60/A,
Com. Santana de Mureş, jud. Mureş,
ORC: J26/179/2017
CUI: RO-37039247
Cont bancar: RO65BRDE270SV11146332700,
Banca: BRD, Târgu-Mureş

Adresa site-ului nostru web este: https://edituraavulon.ro.

Procedura de Comanda

Clientii pot comanda produse de pe edituraavulon.ro fie online, cu ajutorul Cosului de Cumparaturi, fie prin e-mail sau telefonic. Comanda se considera valabila numai dupa ce edituraavulon.ro confirma Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata pana la ora 16 sau telefonic, in intervalul orar precizat in prima pagina a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulata dupa ce a fost primita prin email confirmarea livrarii coletului.

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, sau de pe aceeasi adresa de IP, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata.

Comenzile la care se solicita livrarea la adresa indicata pe edituraavulon.ro se vor ridica in termen de 5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Dupa aceasta perioada comenzile vor fi anulate automat. Comenzile ce contin cupoane/vouchere de reducere se vor ridica doar de catre titularul comenzii in baza actului de identitate.

Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca edituraavulon.ro intarzie livrarea, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu maxim 7 zile lucratoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului/serviciilor comandate. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Unele comenzi necesita acordul clientului pentru conditiile de livrare, plata, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactati de catre edituraavulon.ro telefonic sau prin email. Daca in termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun raspuns, edituraavulon.ro isi asuma dreptul de a anula comanda.

Important: Produsele distribuite pe edituraavulon.ro sunt listate in mai multe baze de date. Din acest motiv in eventualitatea unor erori sau latente in actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat.

Modalitati de plata Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

b) plata prin OP/depunere in cont.

c) ramburs la primirea comenzii.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare sau produse ce se livreaza la comanda speciala) Editura AVULON isi rezerva dreptul de a solicita o plata in avans in valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anularea comenzii.

In situatia in care plata nu se efectueaza de catre client, comanda va fi considerata anulata si nu va mai fi onorata. In cazul acesta, edituraavulon.ro va avea dreptul de a solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv.

Modalitati de livrare

a) livrare prin curier rapid

b) livrare electronica pentru cartile in format digital

Orarul standard al curierului de livrare a produselor este de Luni pana Vineri. In cazul in care se doreste livrarea Sambata, acest aspect trebuie mentionat in rubrica de comentarii. Livrarea Sambata este disponibila doar in anumite orase stabilite de curier, nu in toata tara.

Sunt acceptate si comenzi cu livrare in afara tarii in limita ariei DHL afisate pe site. Costul livrarii se va calcula in functie de numarul de produse comandate, de greutatea lor si de tara in care vor fi expediate comenzile. Livrarile internationale se fac exclusiv prin serviciul de curierat DHL.

Returnarea produselor

Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe edituraavulon.ro

Editura AVULON va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate, mai mult, majorand termenul de returnare la 30 de zile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin curier cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. Editura AVULON are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, editura isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Important:

Retururile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre edituraavulon.ro cu plata ramburs.

Cartile in format digital (ebooks), nu se pot returna sub nicio conditie. Clientul are responsabilitatea de a verifica compatibilitatea formatelor electronice disponibile pe edituraavulon.ro cu dispozitivul detinut. Cartile in format electronic securizate nu se pot converti in alte formate. Editura AVULON nu poate returna, converti sau pune la dispozitia clientului alte formate decat cele existente pe site in momentul tranzactiei.

Dreptul de autor

Continutul site-ului web edituraavulon.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea editurii AVULON, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al editurii AVULON.

Accesul online al utilizatorilor

Editura AVULON nu garanteaza accesul clientilor la site-ul editurii, in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale editurii.

Limitarea raspunderii

Editura AVULON nu garanteaza accesul clientilor la site-ul editurii, in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale editurii.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

In situatiile in care, urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau a unor erori umane, pretul afisat pe Site nu este cel real, pot deveni incidente prevederile art. 1665 alin. 2 din Noul Cod Civil (Legea nr. 287/2009) referitoare la pretul derizoriu si ca atare nu poate fi incheiat un Contract valid intre Vânzător si Client, iar Produsele si/sau Serviciile afectate nu vor fi livrate si/sau furnizate. Vânzătorul va informa cu promptitudine Clientul asupra pretului corect in eventualitatea aparitiei unor asemenea situatii.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe editura AVULON sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, editura AVULON va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, editura nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

In cazul in care editura AVULON se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata sau nu poate fi contactat etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la editură. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe edituraavulon.ro in zilele de Vineri dupa ora 18 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

Editura AVULON nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si de comentariile postate de catre vizitatorii site-ului. De asemenea, editura nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri sau mesaje de tip sms

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri sau mesaje de tip sms adresate editurii AVULON, se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri sau mesaje de tip sms periodice continand informatii diverse legate strict de edituraavulon.ro. In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date ale editurii la cererea scrisa a clientului.

Forta majora si legea aplicabila

Atat clientul cat si editura AVULON nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

Prezentul contract este supus legii romane.

Drepturi

Editura AVULON are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC AVULON PRESS INVEST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului. 

Reducerile

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre editura AVULON iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.